Poslechněte si Ebury FX Talk kliknutím zde!

Ebury se umístila na 2.místě na párech EUR/USD a USD/CNY v předpovědi na Bloombergu

  • Vrátit se zpět na blog
  • Blog
    Blog|Press
    Currency Updates
    In The News
  • Latest

1 srpna 2019

Autor
Matthew Ryan

Senior Market Analyst at Ebury. Providing expert currency analysis so small and mid-sized businesses can effectively navigate international markets.

V návaznosti na naše umístění na 1. místě v posledním čtvrtletí loňského roku na páru USD/CNY jsme se tentokrát umístili na 2. místě v predikci na párech EUR/USD a USD/CNY ve 2. čtvrtletí roku 2019.
Oba páry patří mezi nejkonkurenceschopnější měnové páry na Bloombergu. V uplynulém čtvrtletí jsme výborně uspěli mezi dalšími 64 prognózami na páru EUR/USD a 44 prognózami na USD/CNY páru.

Enrique Diaz-Alvarez, Chief Risk Officer ve společnosti Ebury a přispěvatel na Bloomberg, říká: „Správně jsme se rozhodli ignorovat obavy z recese v Eurozóně, když ztráty tempa průmyslové produkce byly více než vykompenzovány silnou domácí poptávkou taženou růstem zaměstnanosti a mírným, ale stabilním růstem mezd v Eurozóně.“

Obrázek 1: Bloomberg EUR/USD umístění podle přesnosti předpovědi [Q2 2019], Obrázek 2: Bloomber USD/CNY umístění podle přesnosti předpovědi [Q2 2019], Kromě toho jsme skončili mezi top předpověďmi na dalších deseti měnových párech. Jsme obzvláště hrdí na to, že jsme byli označeni jako druhý nejpřesnější přispěvatel prognóz celé Asie a to hlavně díky výborným prognózám v jihokorejském Won (KRW), čínském jüanu (CNY), filipínském Peso (PHP) a singapurském dolaru (SGD).
Žebříčky společnosti Bloomberg jsou založeny na třech přísných kritériích: chybové odchylce, načasování a přesnosti určení směru.

Kompletní seznam umístění:
1. EURUSD #2
2. USDCNY #2
3. Asia #2
4. USDDKK #1
5. EURDKK #2
6. NZDUSD #7
7. USDZAR #1
8. USDKRW #1
9. USDSGD #2
10. USDPHP #3
11. USDRON #1
12. EURBGN #1
13. USDPLN #5

Naše znalosti finančních trhů nám umožnily podpořit naše klienty v úspěšné orientaci v často složitém světě deviz a chránit jejich marže.
Máte-li zájem o naše předpovědi a předpovědi měn, kontaktujte nás zde a promluvte si o tom, co si myslíme, že nás čeká v roce 2019 a jak můžeme nejlépe pomoci vašemu podnikání.

SDÍLEJTE