Poslechněte si Ebury FX Talk kliknutím zde!

Naše strategické partnerství se společností Unicaja Banco

  • Vrátit se zpět na blog
  • Blog
    Blog|Press
    Currency Updates
    In The News
  • Latest

5 srpna 2019

Autor
Rosie Sanderson

Content Marketing Executive

Vytvořili jsme strategické spojenectví pro poskytování globálních transakčních služeb a směnných kurzů malým a středním podnikům a maloobchodním zákazníkům ve Španělsku

Naše devizové služby, přeshraniční platby a služby správy hotovosti jsme zpřístupnili 400 000 malým a středním podnikům a 3 milionům drobných zákazníků

Jedná se o první partnerství mezi jednou z největších komerčních bank ve Španělsku a přední fintech společností v oboru, umožňující Unicaja nabídnout svým klientům jedno z nejlepších globálních řešení transakčního bankovnictví.

Jako jeden z největších britských a evropských fintechů s potěšením oznamujeme, že jsme uzavřeli partnerství se sedmou největší bankou ve Španělsku Unicaja Banco.

Tato dohoda umožní společnosti Unicaja nabízet mezinárodní platby a služby správy hotovosti prostřednictvím naší globální platformy pro transakční bankovnictví svým 400 000 malým a středním podnikům a 3 milionům maloobchodních zákazníků. Pomocí našich regulovaných a do budoucna prověřených schopností Unicaja výrazně zvýší svou nabídku, zejména pro svou zákaznickou základnu pro malé a střední podniky.

Zákazníci společnosti Unicaja nyní mohou provádět mezinárodní platby ve více než 100 měnách, inkasovat více než 40 měn v celé Evropě, APAC, Africe a Jižní Americe, používat vyhrazené měnové účty ve více než 20 zemích a využívat flexibilní nástroje pro řízení devizových rizik pro více než 130 měn , přes jednu platformu 24/7, z libovolného místa.

Partnerství prokazuje naši schopnost pomáhat bankám po celém světě tím, že jim umožňuje nabízet svým klientům inovativní nabídku globálního transakčního bankovnictví. Nejen malé a střední podniky tak těží ze zvýšeného přístupu k produktům transakčního bankovnictví prostřednictvím jediné platformy, ale banky, které s námi spolupracují, mohou rychle poskytovat své globální služby za velmi nízké náklady.

V současné době obsluhujeme přes 40 000 malých a středních společností a institucí po celém světě a v transakcích realizujeme přes 2 miliardy dolarů měsíčně. Náš rychlý růst odráží celosvětový trend přímého propojování transakčních služeb bez prostředníků, aby globální banky mohly zaměřit na své základní nabídky.

Juan Lobato, spoluzakladatel a CEO Ebury, uvedl: „Jsem potěšen, že Unicaja, jedna z největších španělských bank, se rozhodla pro spolupráci s Ebury a nabídne své služby zaměřené na zákazníka své rozsáhlé klientské základně. Naše řešení šité na míru je pro společnost Unicaja nákladově efektivní způsob, jak zvrátit trend bank v omezování poskytování služeb malým a středním podnikům, a představuje významné zlepšení jejích schopností. “
„Toto partnerství je další validací naší strategie poskytování vysoce kvalitních a efektivních přeshraničních transakčních služeb malým a středním společnostem, které mají potíže s přístupem k těmto službám kdekoli na jediné platformě. Spoluprací s Ebury mohou banky pomoci podnikům růst na mezinárodní úrovni a zároveň snížit náklady a riziko přeshraničních transakcí. “

Pablo Gonzalez, CFO Unicaja Banco, poznamenal: „Podepsáním této dohody s Ebury, přední Fintech společností specializující se na přeshraniční platby, směnárenské služby a řízení hotovosti pro podniky, bude pro zákazníky Unicaja Banco obrovská konkurenční výhoda, pokud v současné době obchodují na mezinárodní úrovni nebo si toto plánují.“

O Unicaja bance:

Unicaja Banco je 7. největší bankou ve Španělsku podle tržní kapitalizace, se solidní mírou solventnosti a silnou finanční pozicí. Unicaja Banco pokračuje v práci tuctu úvěrových institucí – z nichž některé mají více než 100-letou historii – a vyznačuje se zaměřením na retailové bankovnictví pod pečlivým řízením své obchodní strategie a rizika.

Společnost má sídlo v Malaze a má jasné vedoucí postavení ve svých domovských regionech (Andalucía a Castilla a León), v nichž soustředila více než 80% své obchodní sítě s přístupem k blízkému bankovnictví. Unicaja Banco má síť téměř 1200 poboček, solidní základnu více než tří milionů klientů (včetně 400 000 malých a středních podniků) a téměř 7 000 zaměstnanců.

Unicaja Banco pokračovala ve rozvoji a realizaci svého obchodního plánu 2017–2020, který mimo jiné zahrnuje plány digitální transformace a plány na posílení obchodní činnosti navržené se zaměřením na zákazníka.

SDÍLEJTE