Poslechněte si Ebury FX Talk kliknutím zde!

Ebury Online – nové a vylepšené

  • Vrátit se zpět na blog
  • Blog
    Blog|Press
    Currency Updates
    In The News
  • Latest

30 července 2020

Autor
Mattew Hopper

Ve společnosti Ebury se neustále snažíme pracovat na zdokonalování našich produktů a jejich funkcí na základě toho, jaký dopad mají na naše klienty, abychom jim co nejvíce pomohli usnadnit mezinárodní obchod. Nasloucháme přáním klientů a proto je Ebury Online nyní lepší než kdy jindy.

E
bury Online umožňuje našim klientům směňovat peníze do jiných měn, provádět platby, nebo kontrolovat zůstatky na jednom místě online, 24 hodin, 7 dní v týdnu. Tento online portál je vysoce bezpečný a využívá dvoufaktorové ověřování klientů pro přihlášení a případné víceúrovňové schválení Vašich plateb.

Co se změnilo?

Přehled byl přepracován tak, aby zlepšoval uživatelský komfort zjednodušením navigace a zpřístupněním klíčových informací. Nedávno dokončené obchody a platby, platby k autorizaci a čekající obchody nebo obchody a platby po splatnosti jsou nyní mnohem jednodušeji zobrazeny. Toto umožňuje klientům vidět přehledněji na co se mají zaměřit.

Změny byly provedeny, abychom zvýšili rychlost a spolehlivost aplikace Ebury Online. Za tímto účelem jsme začali naši platformu vyvíjet od základů, takže jde o první z řady vylepšení, která budou v příštích měsících realizována. Ve společnosti Ebury chápeme, jak důležitý je mezinárodní obchod pro růst firmy, takže se budeme i nadále snažit, aby naše aplikace byly co nejpřístupnější, nejrychlejší a nejbezpečnější.
Pokud již jste klientem Ebury, můžete se na změny podívat po přihlášení k účtu Ebury Online.

Chcete-li se dozvědět více o tom, co Ebury a Ebury Online mohou nabídnout Vašemu podnikání, kontaktujte náš tým ještě dnes.

Čtěte více o Ebury Online zde.

SDÍLEJTE