Poslechněte si Ebury FX Talk kliknutím zde!

Ebury uvádí na trh službu okamžitých plateb Ebury Instant

  • Vrátit se zpět na blog
  • Blog
    Blog|Press
    Currency Updates
    In The News
  • Latest

20 května 2020

Autor
Mattew Hopper

E
bury uvedla na trh novou službu „Ebury Instant“, která klientům umožňuje neprodleně odesílat i přijímat platby, bez ohledu na měnu a denní dobu.

  • Tato služba umožní klientům využít okamžitou platbu nebo inkaso s kýmkoli ve světě
  • Nyní lze prostřednictvím Ebury provést přeshraniční transakci okamžitě ve více než 35 měnách
  • Umožňuje klientům urychlit obchodní operace se zajištěním maximální bezpečnosti

Pokud jsou odesílatel a příjemce klienty Ebury, platby dorazí okamžitě na účet příjemce v měně, ve které byly prostředky odeslány.

„Ebury Instant znamená, že mezinárodní transakce, které by dříve zabraly hodiny, jsou nyní okamžité,“ řekl Juan Lobato, generální ředitel Ebury a dodal: „usnadnění, zrychlení a flexibilita globálních plateb je jádrem toho, co Ebury dělá. Vnímáme to jako přirozený vývoj a věříme, že to přinese hmatatelný rozdíl našim klientům, kteří jsou schopni zlepšit své vztahy s kupujícími a dodavateli pomocí globálního ekosystému Ebury. Prověřování plateb bude pro naše klienty minulostí“.

Ebury se nevzdala bezpečnosti na úkor rychlosti: před první platbou u nového příjemce je vyžadováno dvoufaktorové ověření a všechny platby jsou kontrolovány tak, aby se zabránilo praní špinavých peněz. Služba je automaticky aktivována pro všechny klienty Ebury.

„Ebury Instant“ umožňuje klientům urychlit jejich obchodní transakce. Pro příjemce to znamená okamžité připsání peněžních prostředků na účet, zatímco plátce těží z okamžitého zaúčtování plateb, což umožňuje provádění transakcí typu „platba předem“ neprodleně. Očekává se, že to bude mít dopad především na společnosti provádějící opakující se platby stejnému příjemci.

Ebury doufá, že tato nová služba poskytne firmám značnou časovou úsporu během pandemie COVID-19.

Juan Lobato dodal: „Nyní je více než kdy jindy pro firmy nezbytný rychlý přístup k finančním prostředkům a v nadcházejících týdnech a měsících také klíčový zůstane. Čím vynálezávější naše platební systémy jsou, tím větší podporu a komfort našim klientům poskytneme. “

Chcete-li se dozvědět více o Ebury Instant, obraťte se na náš tým, nebo pokud již jste klientem, promluvte si se svým poradcem.

SDÍLEJTE