Poslechněte si Ebury FX Talk kliknutím zde!

Ebury byla na Bloombergu jmenována druhým největším prognostikem v oblasti EMEA a LatAm!

  • Vrátit se zpět na blog
  • Blog
    Blog|Press
    Currency Updates
    In The News
  • Latest

12 července 2023

Autor
barboraformankova

– Společnost Ebury se umístila na druhém místě v regionech EMEA a LatAm.
– Společnost Ebury se umístila na předních místech žebříčků pro tři měnové páry: EUR/CZK, EUR/RON a USD/RON.

S
polečnost Ebury s hrdostí oznamuje, že v nejnovějším žebříčku přesnosti FX předpovědí agentury Bloomberg opět dosáhla mimořádně dobrých výsledků.

Druhé čtvrtletí roku 2023 jsme zakončili jako druhý nejpřesnější prognostik pro regiony EMEA (Evropa, Blízký východ a Afrika) i Latinská Amerika. Tento úspěch je dokonalým důkazem rostoucích odborných znalostí a specializace společnosti Ebury v obou oblastech spolu se zvýšeným zaměřením na celkově se rozvíjející trhy.

 

Naše nedávné úspěchy:

  • Umístění mezi nejlepšími prognostiky pro devět různých měnových párů ve 2. čtvrtletí 2023.
  • V případě evropských měn jsme se stali nejlepším prognostikem pro českou korunu (CZK) (vůči EUR) a rumunský leu (RON) (vůči EUR i USD). Pro maďarský forint (HUF) jsme byli jmenováni čtvrtým nejpřesnějším prognostikem.
  • U asijských měn jsme obsadili 2. místo pro singapurský dolar (SGD) a jen těsně nám uniklo prvenství.
  • Pokud jde o jihoamerické měny, umístili jsme se na 2. místě pro chilské peso (CLP) a peruánský nový sol (PEN). Jako čtvrtý nejpřesnější prognostik jsme jmenovali mexické peso (MXN).

Matthew Ryan, vedoucí oddělení tržní strategie, k tomuto pokračujícímu úspěchu uvedl:

„Ekonomiky EMEA a LatAm hrají klíčovou roli v globální ekonomice a nabízejí významné příležitosti pro podniky po celém světě. Kombinace naší robustní metodiky prognózování, hlubokého porozumění potřebám našich klientů a proaktivního přístupu k udržování přehledu o pohybech na trhu nám umožnila předložit ucelený pohled na globální devizový trh a pomoci klientům orientovat se v globálních složitostech.“

I nadále jsme odhodláni poskytovat zasvěcené analýzy a zůstat v čele neustále se vyvíjejícího devizového trhu, abychom našim klientům pomohli činit informovaná a jistá rozhodnutí při mezinárodních transakcích.

📩 Klikněte zde a přihlaste se k odběru našich nejnovějších informací o trhu a aktualizací, které Vám pomohou orientovat se na neustále se měnících globálních měnových trzích. Nebo přejděte na náš Blog a přečtěte si naše nejnovější tržní aktualizace.

🎙 Můžete si také poslechnout náš podcast FX Talk na Spotify nebo Google Podcast.

SDÍLEJTE