Poslechněte si Ebury FX Talk kliknutím zde!

Ebury se ve čtvrtém čtvrtletí roku 2018 umístila na Bloombergu jako č. 1 v prognóze kurzu EUR / USD

  • Vrátit se zpět na blog
  • Blog
    Blog|Press
    Currency Updates
    In The News
  • Latest

23 ledna 2019

Autor
Matthew Ryan

Senior Market Analyst at Ebury. Providing expert currency analysis so small and mid-sized businesses can effectively navigate international markets.

S potěšením oznamujeme, že jsme se zařadili na samotný vrchol nejpřesnějších prognóz na vývoj kurzu EUR/USD za 4. kvartál 2018.

M
ěnový pár EUR/USD je nepochybně nejvíce konkurenceschopný měnový pár na Bloomberg. Umístili jsme se nad všemi 63 zbylými prognózami a porazili jsme tak i všechny hlavní světové obchodní a investiční banky.

Jak jsme toho dosáhli?

Enrique Diaz-Alvarez, Chief Risk Officer v Ebury a Bloomberg prognostik, říká: “Tvrdá práce a nezávislý přístup k prognózování trhu, který provádí tým analytiků v Ebury, se vyplatil. Když ostatní prognostici revidovali své předpovědi Eura výše, jak společná měna posilovala, drželi jsme úroveň, protože jsme v Eurozóně neviděli žádné výrazné inflační tlaky.

Také jsme učinili několik odvážných prognóz pro brazilský reál a mexické peso, které nás umístily na druhém místě mezi všemi prognózami na LatAm.* Pokračujeme v prognóze silného roku 2019 pro většinu měn rozvíjejících se trhů, když se zotavují z úrovní, které jsou ve většině případů relativně velmi nízko k americkému dolaru. „

*Náš poslední LatAm report čtěte, ZDE.

Pro info, hodnocení Bloomberg je založeno na třech přísných kritériích : rozpětí chyb, časování a přesnost směru vývoje. Díky našim znalostem v oboru a přesným předpovědím byli naši klienti schopni úspěšně procházet často složitým světem deviz a chránit jejich marže.

Ebury rovněž…

…se umístilo vysoko na řadě dalších hlavních měn a měn rozvíjejících se trhů, čímž jsme si zajistili první místo pro dalších pět měnových párů. Zahrnujíc ukončení roku 2018 jako TOP prognostik pro Mexické Peso (MXN), Singapurský Dolar (SGD) a Malajský Ringgit (MYR).

Stejně jako naše výše zmíněné hodnocení jsme skončili na druhém místě v přesnosti prognóz pro celý region Latinské Ameriky, částečně i kvůli našemu silnému hodnocení v žebříčku peruánského New Sol (PEN) a kolumbijského pesa (COP).

Máte-li zájem o naše měnové výhledy a predikce, kontaktujte nás zde promluvit si o tom, co si myslíme, že nás čeká v roce 2019 a jak můžeme pomoci vašemu byznysu.

SDÍLEJTE