Poslechněte si Ebury FX Talk kliknutím zde!

Ebury podepisuje Memorandum o Porozumění s Městským obchodním úřadem pro Quingdao.

  • Vrátit se zpět na blog
  • Blog
    Blog|Press
    Currency Updates
    In The News
  • Latest

1 srpna 2019

Autor
Marta Alvarez

V pondělí 8. července podepsali Wan Jianzhong, náměstek generálního
tajemníka Qingdao Municipal Bureau of Commerce a Lloyd Hutchinson, Country manager UK a Irska, dohodu o posílení vazeb mezi Ebury a Čínou. Qingdao je centrem mezinárodního obchodu v severní Číně, které prochází dlouhodobým rychlým rozvojem, což z něj, v momentě expanze Ebury na čínský trh, dělá vysoce cenného partnera., Po podpisu Memoranda o porozumění byla delegace z Qingdao přijata v naší londýnské centrále. Toto bylo doprovázeno krátkou prezentací, kterou poskytli Lloyd a Qi Yan, Key Account Director ve společnosti Ebury, což vedlo k sérii otázek a odpovědí, které rychle odkryly rozsah příležitostí pro všechny zúčastněné., Ebury již podporuje tisíce podniků obchodujících s Asií a převádí přes 2,5 miliardy GBP pouze do Číny. Naše schopnosti v čínském jüanu umožňují našim klientům platit v místní měně, zlepšují vztahy s dodavateli a chrání je před pohyby na trhu. Flexibilní zajištění, naši čínští specialisté a konkurenční úvěrové podmínky zefektivňují proces přechodu na platby v CNY.

Prostřednictvím našich partnerství s místními podniky a organizacemi v Asii jsme také schopni usnadnit vývozcům ze Západu přijímání plateb v RMB od jejich čínských klientů, což výrazně rozšiřuje nové obchodní příležitosti.

V příštích 12 měsících očekáváme posílení našich aktivit na čínském trhu. Prostřednictvím vzájemně prospěšné spolupráce s místními vládami a orgány, jako je výše uvedené, budeme i nadále zlepšovat nabídku našich produktů a prošlapávat cestu k obchodu s Čínou.

Pro více informací o tom, jak může Ebury pomoci vašemu podnikání začít obchodovat s Čínou, kontaktujte [email protected] nebo volejte 420 558 080 074.

SDÍLEJTE