Poslechněte si Ebury FX Talk kliknutím zde!

Ekonomická snídaně Ebury v Ostravě

  • Vrátit se zpět na blog
  • Blog
    Blog|Press
    Currency Updates
    In The News
  • Latest

12 srpna 2019

Autor
Jan Wojcik

Vážené dámy a pánové,

Ebury Ekonomickou snídani pořádáme pro všechny podnikatele obchodující se zahraničím. Druhá polovina roku 2019 může přinést značnou volatilitu na měnovém trhu hned z několika důvodů. Probíhající obchodní válka, nejistota ohledně Brexitu a nejasná ekonomická situace v Evropské unii jsou klíčovými faktory ovlivňující vývoj devizových kurzů v současném ekonomickém prostředí.

Tomáš Kudla, který je ve společnosti Ebury zodpovědný za spolupráci s podnikateli v České republice a na Slovensku, bude hovořit více o příležitostech a hrozbách, kterým v nadcházejících čtvrtletích čelí čeští importéři a exportéři.

Naše snídaně pomáhají majitelům a manažerům ve společnostech lépe porozumět moderní ekonomice a pochopit faktory ovlivňující devizové kurzy měn. Věříme, že díky poskytnutým informacím budou Vaše rozhodnutí a stejně tak plánování finančních toků v cizích měnách snažší. Podělíme se o osvědčené postupy v oblasti řízení kurzového rizika a metod pro zajištění obchodní marže v devizových transakcích. Setkání s Ebury je šancí vyměnit si postřehy a zkušenosti s ostatními účastníky akce a věříme, že bude pro Vás přínosem.

Účast je po předchozí registraci zdarma
Ekonomická snídaně | 11 září 2019 | hodina: 9:00-12:00 Clarion Congress Hotel Ostrava Zkrácená 2703, CZ – 700 30 Ostrava

SDÍLEJTE