Poslechněte si Ebury FX Talk kliknutím zde!

Společnost Ebury rozšiřuje své měnové možnosti a spouští nový 11. místní inkasní účet

  • Vrátit se zpět na blog
  • Blog
    Blog|Press
    Currency Updates
    In The News
  • Latest

28 června 2023

Autor
barboraformankova

S velkým potěšením oznamujeme spuštění našeho 11. účtu v místní měně v Singapuru (SGD). Díky tomuto rozšíření nabízíme nejkomplexnější sadu místních inkasních účtů v oboru.

N
abízíme inkasní účty v místních měnách AUD, BGN, CAD, EUR, HKD, HUF, CNY (v Hongkongu), GBP, NZD, PLN, USD a SGD.

Zde se dozvíte, jak naše inkasní účty usnadňují bezhraniční a bezproblémové transakce:

Vybírejte finanční prostředky ve více než 11 měnách odkudkoli na světě, stejně jako v jakékoli místní měně.

  • Naši klienti nyní mohou vybírat SGD v Singapuru, stejně jako místní. Doposud měli klienti jedinou možnost vybírat SGD v Evropě. Všem klientům, kteří požádají o účet v SGD, nyní poskytneme jedinečný virtuální účet, který jim pomůže urychlit proces inkasa bez potíží.
  • E-commerce prodejci mohou tyto účty v místní měně využívat k bezproblémovému a bezpečnému inkasování plateb z tržišť a jejich repatriaci do svých domovských zemí.

Jedna z našich hlavních předností spočívá v tom, že dokážeme inkasovat lokálně po celém světě. Díky tomuto rozšíření chceme lépe sloužit našim klientům a dosáhnout našeho poslání stát se preferovaným partnerem pro firmy, které chtějí obchodovat a rozšiřovat své podnikání po celém světě.

Tento seznam neustále rozšiřujeme o měnové možnosti, abychom podnikům nabídli efektivnější, bezpečnější a rychlejší způsob inkasa odkudkoli. Pokud již jste klientem společnosti Ebury, obraťte se na svého specializovaného obchodníka a získejte více informací o našich místních inkasních účtech.

Pokud chcete získat více informací o našich měnových účtech nebo chcete začít spolupracovat se společností Ebury, kontaktujte náš tým zde. Rádi Vám pomůžeme!

SDÍLEJTE